„Мъжките описания в Tinder“
22.04.2020

Добър ден, а може вечер,
а може утринен разцвет!

„Мъжките описания в Tinder“
22.04.2020


Добър ден, а може вечер,
а може утринен разцвет!

Прекарах толкова забавно времето си в Tinder, че се чудя как съм допуснала да скучая по време на извънредното положение, вместо просто да swipe-вам. Сега разбирам какво имат предвид всички под „социален експеримент“. Задачата беше сериозна.

Преди всичко, искам да се обърна към всички, които си мислят, че в Tinder всеки съди по външния вид. При мен нещата стоят по различен начин. Аз първо гледам името и ако не ми харесва, изобщо не поглеждам снимките. Втората ми стъпка е описанието. Професионално изкривяване? Може би. Снимките са чак трети, но и там цедката е голяма. Почвам да разбирам и защо приятелите ми казват, че имам големи изисквания. Мога да swipe-на наляво само защото на фона на третата снимка се вижда място, което не харесвам.

Така де, да се върнем към същината на текста. Този пост ще бъде дълъг. Много дълъг. Отне ми много време да сортирам и избера точно кои описания да включа, защото повярвайте – има много материал. Държа да отбележа, че всяка дума в този текст е или ирония, или мой жалък опит да съм забавна. Не взимайте нищо на сериозно!

Започвам с може би любимото ми описание.

Как ви се струва. Като изключим липсата на въпросителни знаци и всякакви други препинателни другото май е окей 😉
Само не знам как ще пием кафе, ако навсякъде може да го преследва някой от миналото?
Бонус точка, че е написал „някои“.

Искам вниманието ви единствено и само на последното изречение. И отново ще се обърна към хората, които мислят, че имам много изисквания. Моите поне имат смисъл. (представете си, че това е bold-нато, CAPS LOCK и с три удивителни накрая).
Що за изискване е това? Разочаровано момиче? А има ли значение от какво? Може да е разочаровано от сметката в супермаркета, брои ли се? Оставям тези въпроси тук и се примирявам, че мистерията винаги ще остане да живее някъде в мен. Може би, ако поработя над IQ-то си ще мога да си отговоря? Не знам, не знам…

Отново на фокус е завършекът на описанието. Храни, манджи, гозби и всички други синоними, за които се сетим. И аз пия бира навсякъде – в хола,  в нас, в апартамента си, у дома, вкъщи. Чао.

„Какво друго ви интересува питайте.“ Това беше първият профил, съдържащ това изречение. После се появиха и…

  

Чудя се дали Tinder има блог, в който някоя от стаиите е „Какво да напишем в описанието си, за да привлечем интереса на момичетата. 5 ТОП предложения“.
А вътре, на първо място е „Бъдете загадъчни, но ако ви питат – отговаряйте!„. И понеже ги мързи, не са прочели какво пише надолу в статията, а всички просто са решили да си напишат „Пишете и ще разберете“.
Дали имат някаква тайна, която само преминалите нивото ще могат да разберат? Сигурно при match ти искат имейла и те събскрайбват към седмичен бюлетин с информация. Каква обаче? Аз нали не писах – така и не разбрах.

И този завършва със „За повече информация пишете.“ Започвам вече да се чудя дали да не пиша на някой такъв. Поне да разбера за какво е този шум около информацията.
Малък жокер –  не е 1 брой, не бързайте. Очевидно всички я имат тази информация!

Предложението е за ограничен период?
cena?


Забелязвам някакъв тренд в търсенето на смели. Но аз лично не съм толкова дръзка, за да пиша на някой, който иска да си пишем имейли. Чудя се дали някое момиче си казва „О, колко интересно! Ще му пиша мейл, сигурно е много готин!“. И после Tinder умира.
Знам ли, поне да беше оставил скайп като ще сме смели.
Жалко, че е висок.
Поздрави,
Стеляна


Аз търся някой да си го ползвам за мияч на чинии. Дали някой няма такива мечти?

 

Wsdkgvsdersrpdslfr?

 

Отне ми време да разбера, че това всъщност е „недоста-тъци“. Иначе е добро описание. Харесвам искрени хора. Ето това е смелост, момчета!

Добавяме две нови категории в спорта. „Запален спортист по различни спортове“ и „Спортуване разходки из природата“. За повече информация – вече знаете какво се прави.

Оставям това тук и няма да коментирам.


Не го намирам за интересно, но и аз не съм много интересна май. Освен когато се правя на интересна.
П.С. 100% след многоточието следва „питай и ще разбереш“.
Това дали е фалшивият профил на Божинката?

Ех, жалко. Тъкмо ми харесваше да се правя на интересна.

Приключвам вече, обещавам. Ако някой ден от мен излезе книга, ще се постарая тя да е „Мъдри мисли от Tinder“.
Сигурна съм, че тези, които са стигнали до втора точка в статията „Какво описание да си напишем“, са открили, че най-подходящо е там да присъства много мотивиращ цитат. Събрах любимите си по-долу.

 

И завършвам с нещо истинско и подходящо за финал.

 

6 Коментари

 1. не громотен sam, a t1?

  „Как ви се струва. Като изключим липсата на въпросителни знаци и всякакви други препинателни другото май е окей 😉 “

  На теб не ти ли се струва, че изпускаш един въпросителен знак и един препинателен? Ако ти е трудно да се сетиш, ще ти подскажа – въпросителен вместо точка на края на първото изречение и запетайка преди думата „другото“. В коментара, в който подиграваш определени грешки у хората, ти самата ги допускаш и двете. Това само за две кратки изречения. Да не говорим за останалите грешки в целия изключително смислен и задълбочен текст. Хората са казали: „Първо гледай себе си, пък тогава критикувай другите“.

  Отговор
  • Steli

   Тези две изречения са напълно иронични и умишлено написани по този начин. Както най-вероятно си забелязал, в останалите няма допуснати грешки. 🙂
   Всъщност… целият текст е единствено с цел да се забавляваме и иронизираме. Да не говорим, че започвам първо със самоирония, а след това продължавам с останалите.
   Но благодаря за коментара! Отговарям само за да може и останалите да го прочетат, в случай, че като теб не са ме разбрали.

   Отговор
  • Благовест

   Искрено се забавлявам с тези описания, но си „има влак за всеки пътник“, на мен друго ми е много интересно като става въпрос за Tinder. Как стана така, че „етикета и опаковката“ изместиха съдържанието, защо хората преди да вкусят едно ястие питат какво има вътре?!?

   Отговор
   • Steli

    Защото може да са алергични към нещо?
    Шегата настрана, напълно съм съгласна. Не мисля, че това е нещо ново и съществуващо от появата на Tinder. Поговорката „Не съди книгата по корицата й“ много отдавна предполага за такъв тип преценка на хората.

    Отговор
    • ДЕДПУЛ

     Фък. Това е в стил „Сексът и Града“. С блога и всичко… тиндър темата е нова и модерна, но дали сме се натъкнали и на нещо положително.

     Отговор
 2. Randomly Generated

  Не знам защо се учудвате от написаното, повечето хора в Tinder искат да бъдат харесани за да могат да се match-нат с колкото може повече хора и… (досещате се, няма смисъл да влизам в подробности). Почти никой не би написал истината за себе си, ако въобще я осъзнава.

  Наскоро осъзнал, че професионалните успехи в живота му се дължат на множество комплекси, с които се надява, че се е преборил и оставил зад гърба си. Overthinking everything, борещ се всекидневно с перфекционизма си и професионални изкривявания като да е винаги in control.

  Ето че истината не звучи толкова добре. Предполагам, че ако това беше описание в Tinder би било разчетено като комплексиран и вманиачен control freak търси разбиране.

  Търсенето определя предлагането, а сега се търсят хора загубили часове да направят перфектната полугола снимка и секунди да напишат някоя простотия като „ела и си вземи“. Времената когато просто си мернал една крисава усмивка и после си разпитал целия квартал за да намериш притежателя и отдавна са отминали. Тъжно, но факт.

  Отговор

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

За мен

Усмихнато момиче, което вярва в днешния ден, обича да се смее и смее да обича.

Още

Твоето писмо

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This