Денят на благодарността

Подпечатано с любов

06.07.2022

Днешният 6 юли отразява най-искрения акт на емоция, целувката. Възниква преди няколко си години, малко повече от моите, и отговаря на нуждата да си припомняме, че целувката е много повече от намерение, задължение или интерес.

Тя е сама по себе си достатъчна да покаже на човека, с когото я споделяш, че сливате душите си за един кратък момент. Че докато затваряме очите си за няколко мига, танцуват емоциите ни и стрелките на часовника се движат малко по-бавно от обикновено, защото безвремието е вътре в нас.

И какво ако на този ден решим малко повече да обичаме? Малко по-често да целуваме? Да си позволим да флиртуваме с цветята, да галим слънчевите лъчи в отговор на техния допир, да си усмихваме живота и да прегърнем в мислите си мечтите.

Днес се случва само веднъж.

Целунете го това днес! Целунете деня преди да е избягал.

Дали е kiss of joy и целувате усмивките си или позволявате на щастието да целува вас, отдайте се на емоцията. Не защото е Международен ден на целувката, а защото тя отбелязва любовта ни всеки ден. Със силата си да успокои най-разтревожения ритъм и в същото време да го развълнува също толкова, че да бият сърцата ни като луди, пияни от трепет.

Бързо забравяме за малките неща, когато преследваме големите. Но нека днес си припомним силата на усмивката пред смеха, на песента пред музиката, на откъснатата роза от градината пред огромния букет. На целувката пред любовта.

Учим се всеки ден как да откриваме красотата в малките неща, защото истината е, че те са наистина големите.

Целувайте малко повече днес. Децата си, любимите, приятелите.

Дори да няма кого да целунете, целувайте мечтите си. Любовта вижда всичко.

 

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

За мен

Усмихнато момиче, което вярва в днешния ден, обича да се смее и смее да обича.

Още

Твоето писмо

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This